Gratis fotoshoot bij jubilerend Nick Gras Optiek

Datum: donderdag 11 oktober 2018

Precies tien jaar geleden maakte ‘Ondernemer van de Maand’ Nick Gras de stap om voor “zichzelf” te beginnen. “Na geruime tijd bij Osinga Optiek te Hoorn te hebben gewerkt kreeg ik een tip dat van der Wijngaard Optiek in Wieringerwerf er mee op ging houden.

Een gouden kans om te starten, zo was mijn gedachte.
De locatie aan de Fazantstraat was prima, Wieringerwerf een mooi en dynamisch dorp en de mensen in de polder uitermate vriendelijk. Nick Gras Optiek maakte een bloei door. Toen de huidige “zicht” locatie vrijkwam twijfelde ik geen moment en verhuisden we naar de Terpstraat. Hier zitten we al weer vier jaar naar volle tevredenheid. Samen met mijn vrouw Esther, die een belangrijke inbreng heeft in de winkel, ontvangen we klanten uit de grote regio. Van Den Oever tot Medemblik en alles wat er tussen zit”, vertelt een bevlogen Nick Gras.

De klant staat bij ons centraal. Voor advies en professionele oogmeting kan men uitstekend bij ons terecht. Wij hebben bijvoorbeeld de beschikking over een Fundus Camera, met mogelijkheid tot een Pre Scan van uw ogen. Hierbij wordt een foto van het netvlies gemaakt en deze wordt beoordeeld door een aangesloten oogarts op eventuele aandoeningen als glaucoom en diabetes. Zo kan er in een vroeg stadium een risico-analyse worden vastgesteld en kan daar adequaat op ingespeeld worden.
Daarnaast volgen wij ook de ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen op de voet. Vooral over nachtlenzen laten klanten zich door ons informeren en we zien een toenemende interesse in varifocale lenzen.

Nick Gras Optiek staat bekend om zijn moderne collectie monturen. Wij hebben van elk type slechts één montuur in de winkel zodat de kans nihil is dat je buurman met precies dezelfde bril rondloopt. Ook mensen met gehoorproblemen kunnen bij Nick Gras rekenen op een luisterend oor en meer. Audicien Aitze Bouma staat elke vrijdag voor u klaar. Liefst op afspraak maar gewoon binnenlopen is meestal ook geen probleem.

Nog even over het jubileum. Dat Nick Gras tien jaar bestaat is uiteraard reden voor een felicitatie. Dit heuglijke feit gaat uiteraard gepaard met leuke actie Wij geven aan 20 personen een gratis professionele fotoshoot. Dit zal plaatsvinden op 26 en 27 oktober. Onder begeleiding van een professionele haar- en make-up artiest en fotograaf worden deze mensen prachtig op de foto gezet.
Uiteraard zoeken we dan samen een perfecte bril,” aldus Nick.

Meld je vandaag nog aan of ga naar de website voor meer informatie:
http://ikgavoordefotoshoot.nl/nickgrasoptiek . Vol is vol

Nick Gras Optiek
Terpstraat 27a, Wieringerwerf.
Tel: 0227 600 760

Nog meer Algemeen nieuws

Startersdag in top-2 provincie startende ondernemers

Uit onderzoek is gebleken dat Noord-Holland stabiel op de tweede plaats staat als het gaat om het aantal startende ondernemers per kwartaal. Alle drie


Algemeen 28-10-2018

Ahoj Muziekfestival cocktail van Tuitjenhorns muzikaal talent

Zondag 4 november a.s. vindt in Tuitjenhorn de 12e editie van het populaire Ahoj Muziekfestival plaats. Tijdens dit tweejaarlijkse evenement k


Algemeen 27-10-2018

Herinrichting Westdijk vereist door veiligheidsrisico

HEERHUGOWAARD – De polder Heerhugowaard ligt ruim 3 meter onder NAP en telt 55.000 inwoners. Bij harde regen en storm brengt een deel van de


Algemeen 26-10-2018

Prijsvraag Shoppen in Wieringerwerf

Naast het Dijkgatbos en het Robbenoordbos is er zich in het centrum van Wieringerwerf ook sinds een paar jaar een oerbos aan het ontwikkelen. Op de pl


Algemeen 22-10-2018