Gezocht: Bezorger voor de koelverse maaltijden in Woonzorgcomplex Maria Mater in ‘t Veld

Datum: zondag 29 april 2018

Vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn brengen koelverse maaltijden in het woonzorgcomplex Maria Mater rond bij de bewoners die zelf niet koken. Dit kan voor een korte of langere periode zijn.
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de maaltijden rond willen brengen in het woonzorgcomplex aan de Oranjelaan 59 in ‘t Veld.
De maaltijden zijn al in Maria Mater aanwezig waardoor de werkzaamheden niet zwaar zijn.
Dus ook een nieuwe mogelijkheid voor mensen die iets voor de maaltijdvoorziening willen doen maar niet in het bezit zijn van een rijbewijs.
De vrijwilligers zullen via een rooster per toerbeurt de maaltijden in de ochtend rondbrengen.
Natuurlijk houden we daarbij rekening met uw wensen.
Maaltijdgebruikers kunnen 7 dagen per week een maaltijd gebruiken maar er worden 6 dagen in de week maaltijden rondgebracht. De maaltijd van zondag gaat op zaterdag mee.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u bellen naar het maaltijdservicepunt van Wonen Plus Welzijn, 0224-273150 iedere werkdag bereikbaar van 08.30– 11.30 uur).

Nog meer Algemeen nieuws

Wieringermeer cultureel middelpunt tijdens Binnenroute

Een huzarenstukje, zo mag de eerste Binnenroute georganiseerd door Irene van Oers uit Wieringerwerf op zondag 19 mei genoemd worden. Om zo'n 500 geïn


Algemeen 20-05-2019

Zaterdag 1 juni: Rommelmarkt Flevo Middenmeer

Zet in uw agenda: Zaterdag 1 juni: Rommelmarkt Flevo Middenmeer Op Zaterdag 1 juni organiseert v.v.


Algemeen 16-05-2019

Paasvee 2019

Paasvee 2019. Het jaar na het jubileum. Qua interesse en bezoek op de ochtend was er van een post- jubileum dip absoluut geen sprake. De hoeveelheid i


Algemeen 10-04-2019

IK HOU VAN HEM. IK HOU NIET VAN HEM.

Autocorrectie. Wie met Word of Whatsapp werkt, kent die functie vast. Het programma verbetert typefouten automatisch. Klinkt handig als spelling niet


Algemeen 06-04-2019