Gezocht: Bezorger voor de koelverse maaltijden in Woonzorgcomplex Maria Mater in ‘t Veld

Datum: zondag 29 april 2018

Vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn brengen koelverse maaltijden in het woonzorgcomplex Maria Mater rond bij de bewoners die zelf niet koken. Dit kan voor een korte of langere periode zijn.
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de maaltijden rond willen brengen in het woonzorgcomplex aan de Oranjelaan 59 in ‘t Veld.
De maaltijden zijn al in Maria Mater aanwezig waardoor de werkzaamheden niet zwaar zijn.
Dus ook een nieuwe mogelijkheid voor mensen die iets voor de maaltijdvoorziening willen doen maar niet in het bezit zijn van een rijbewijs.
De vrijwilligers zullen via een rooster per toerbeurt de maaltijden in de ochtend rondbrengen.
Natuurlijk houden we daarbij rekening met uw wensen.
Maaltijdgebruikers kunnen 7 dagen per week een maaltijd gebruiken maar er worden 6 dagen in de week maaltijden rondgebracht. De maaltijd van zondag gaat op zaterdag mee.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u bellen naar het maaltijdservicepunt van Wonen Plus Welzijn, 0224-273150 iedere werkdag bereikbaar van 08.30– 11.30 uur).

Nog meer Algemeen nieuws

(foto)Shoppen in Wieringerwerf

De Meerkoetelaars waren weer scherp. Wars van hoofdstedelijk elitair geneuzel zijn de gewraakte Amderdamse letters opgedoken in onze eigen Wieringerme


Algemeen 11-12-2018

KERSTPUZZEL

Kerst. Een paar dagen vrij, quality time met familie en vrienden. “Goh, is het al zo laat, ik moet toch echt gaan”. Al een paar dagen naalden o


Algemeen 03-12-2018

Divers programma aan lezingen en workshops op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs

Leeuwarden- De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs staat van woensdag 12 t/m zaterdag 15 december volledig in het teken van het delen van kennis,


Algemeen 03-12-2018

Carnavalsvereniging Meerkoetelaars luidt Carnavalsseizoen ludiek in.

Middenmeer- Nietsvermoedende forenzen wrijven hun ogen uit als ze op de A7 tussen Middenmeer en Wieringerwerf met 130 kilometer per uur langsrazen.


Algemeen 23-11-2018