Gezocht: Bezorger voor de koelverse maaltijden in Woonzorgcomplex Maria Mater in ‘t Veld

Datum: zondag 29 april 2018

Vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn brengen koelverse maaltijden in het woonzorgcomplex Maria Mater rond bij de bewoners die zelf niet koken. Dit kan voor een korte of langere periode zijn.
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de maaltijden rond willen brengen in het woonzorgcomplex aan de Oranjelaan 59 in ‘t Veld.
De maaltijden zijn al in Maria Mater aanwezig waardoor de werkzaamheden niet zwaar zijn.
Dus ook een nieuwe mogelijkheid voor mensen die iets voor de maaltijdvoorziening willen doen maar niet in het bezit zijn van een rijbewijs.
De vrijwilligers zullen via een rooster per toerbeurt de maaltijden in de ochtend rondbrengen.
Natuurlijk houden we daarbij rekening met uw wensen.
Maaltijdgebruikers kunnen 7 dagen per week een maaltijd gebruiken maar er worden 6 dagen in de week maaltijden rondgebracht. De maaltijd van zondag gaat op zaterdag mee.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u bellen naar het maaltijdservicepunt van Wonen Plus Welzijn, 0224-273150 iedere werkdag bereikbaar van 08.30– 11.30 uur).

Nog meer Algemeen nieuws

Voorbereidingen Paasvee tentoonstellingen in volle gang

De “Vereniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen” is alweer gestart met de voorbereidingen van het organ


Algemeen 21-02-2020

Kerstpuzzel 2019

Kerstpuzzel Ook in deze uitgave uiteraard plek voor de agrarische Kerstpuzzel. De puzzel kun je met een beetje boerenverstand gemakkelijk oplossen.


Algemeen 04-12-2019

Eyecare Brilservice Deutekom, alleen het beste voor uw ogen

“Bij Eyecare geloven we dat een optiekwinkel meer is dan alleen brillen en contactlenzen. Het gaat vooral om “Oog-zorg” en dat is onze passie


Algemeen 18-10-2019

Hoe dementievriendelijk zijn we eigenlijk?

Er is steeds meer aandacht voor dementie en dat is niet voor niets. De komende jaren zal het aantal mensen met dementie in Nederland verdubbelen. E


Algemeen 18-10-2019