Eenwording

Datum: woensdag 03 april 2019

Groei

Al jaren voer ik verschillende bedrijfsactiviteiten naast elkaar. Groei lijkt heden ten dagen wel de enige weg en dan bedoel ik vooral meer en groter. Voor mij begon dat jaren geleden al te knellen. Groei voelde ik meer als verdieping en intenser leven met meer focus en niet zo zeer groei in materiële zin.

 

Focus

Ik heb in de afgelopen acht jaar in mijn coach praktijk ontdekt dat mijn focus op professioneel leiderschap, uiteindelijk steeds blijkt te gaan over persoonlijk leiderschap. Wanneer je leiding kunt geven aan je eigen leven en wezen, dan kan je leiding geven aan alles. Je gezin, je talent, je bedrijf, je medewerkers, of je loopbaan.

 

Bewegen

Het verbinding maken met de natuur kan werken als een spiegel van je eigen natuur. Daardoor ontstaan prachtige reflectie-momenten op je eigen vraag, wens of probleem.

Ik ben samen met klanten alleen maar meer gaan ervaren en waarderen hoe stimulerend het werkt om al wandelend te praten en daarmee letterlijk in beweging te komen wanneer je je bewustzijn wilt ontwikkelen.

 

Yoga

Dat in beweging komen en terug naar je natuur gaan, is iets wat ook tot stand komt wanneer ik les geef in het yoga en meditatie beoefenen. ‘Yoga’, hoor ik u denken, dat zijn toch die houdingen en ontspanningsoefeningen. Ja ook én nee, het is veel meer.
Yoga betekent eenwording.

 

Eenwording

Zoals filosofe Joke Hermsen beschrijft in haar boek over Kairos, de Griekse God van het juiste moment, pak ik hem nu bij zijn ‘kuif’,
want deze lente is mijn ‘juiste’ moment.
Wat ik u eigenlijk wil vertellen is dat ik al jaren één word. Ik coach wanneer ik yoga les geef en ik integreer lessen al wandelend in mijn coaching. Daarmee inspireer ik mijn medemens graag.

Daarom is er nu voor iedereen die bewuster wil leren leven en meer persoonlijk leiderschap wil ontwikkelen, ook één bedrijf:

 

Nathalie Jagir Peters – Inspirator

www.inspiratieplekaanzee.nl

Nog meer Algemeen nieuws

Voorbereidingen Paasvee tentoonstellingen in volle gang

De “Vereniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen” is alweer gestart met de voorbereidingen van het organ


Algemeen 21-02-2020

Kerstpuzzel 2019

Kerstpuzzel Ook in deze uitgave uiteraard plek voor de agrarische Kerstpuzzel. De puzzel kun je met een beetje boerenverstand gemakkelijk oplossen.


Algemeen 04-12-2019

Eyecare Brilservice Deutekom, alleen het beste voor uw ogen

“Bij Eyecare geloven we dat een optiekwinkel meer is dan alleen brillen en contactlenzen. Het gaat vooral om “Oog-zorg” en dat is onze passie


Algemeen 18-10-2019

Hoe dementievriendelijk zijn we eigenlijk?

Er is steeds meer aandacht voor dementie en dat is niet voor niets. De komende jaren zal het aantal mensen met dementie in Nederland verdubbelen. E


Algemeen 18-10-2019