70e hardloopronde van Tuitjenhorn

Datum: donderdag 10 mei 2018

Zaterdagavond 14 juli wordt voor de 70e maal de stratenloop van Tuitjenhorn georganiseerd.
Het is de oudste hardloopronde van NoordHolland en dit jaar vieren we daarnaast dan ook het 70 jarig jubileum.

We zijn verheugd dat het sponsorcontract met de RABOBANK is vernieuwd en vanwege de 70e editie heeft de Rabobank Alkmaar e.o. een extra bijdrage gedaan om de deze jubileum-editie tot een groot succes te maken.
Op bijgaande foto, gemaakt na ondertekening van het contract, ziet u enkele jeugdleden van de deelnemende verenigingen aan de stratenloop, Jolanda Dekker van de RABOBANK en Siem Stoop/Rory Burger van het organiserend comité.

Dit jaar is onze stratenloop wederom niet op de gebruikelijke tweede zaterdag van augustus, omdat dat midden in de schoolvakanties valt maar op 14 juli, één week voor de start van de schoolvakanties in de Noordelijke helft van Nederland.

Wederom dit jaar een 5 km trimloop en een 10 km Wedstrijd/trimloop. De 10 km Wedstrijdloop wordt gesponsord door de RABOBANK onder de naam RABO GOLDEN ONE.
Voor de senioren zijn er op de 10 km leuke geldprijzen te verdienen. Voor de jeugd zijn er fraaie bekers.

Daarnaast dit jaar aan het slot eenmalig de jubileum-estafette van 4 kleine rondes voor bedrijven/straten/clubs/vrienden etc. We hopen hierbij op een grote deelname.

Om 17.00 uur start de eerste jeugdgroep. Voor de andere starttijden, zie bijgaande flyer.
Een ieder kan alvast gaan trainen om op 14 juli de loop tot een goed einde te brengen.
Er zijn inmiddels contacten gelegd met de loopgroep TeamDistanceRunners en andere

Nog meer Algemeen nieuws

Voorbereidingen Paasvee tentoonstellingen in volle gang

De “Vereniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen” is alweer gestart met de voorbereidingen van het organ


Algemeen 21-02-2020

Kerstpuzzel 2019

Kerstpuzzel Ook in deze uitgave uiteraard plek voor de agrarische Kerstpuzzel. De puzzel kun je met een beetje boerenverstand gemakkelijk oplossen.


Algemeen 04-12-2019

Eyecare Brilservice Deutekom, alleen het beste voor uw ogen

“Bij Eyecare geloven we dat een optiekwinkel meer is dan alleen brillen en contactlenzen. Het gaat vooral om “Oog-zorg” en dat is onze passie


Algemeen 18-10-2019

Hoe dementievriendelijk zijn we eigenlijk?

Er is steeds meer aandacht voor dementie en dat is niet voor niets. De komende jaren zal het aantal mensen met dementie in Nederland verdubbelen. E


Algemeen 18-10-2019