70e hardloopronde van Tuitjenhorn

Datum: donderdag 10 mei 2018

Zaterdagavond 14 juli wordt voor de 70e maal de stratenloop van Tuitjenhorn georganiseerd.
Het is de oudste hardloopronde van NoordHolland en dit jaar vieren we daarnaast dan ook het 70 jarig jubileum.

We zijn verheugd dat het sponsorcontract met de RABOBANK is vernieuwd en vanwege de 70e editie heeft de Rabobank Alkmaar e.o. een extra bijdrage gedaan om de deze jubileum-editie tot een groot succes te maken.
Op bijgaande foto, gemaakt na ondertekening van het contract, ziet u enkele jeugdleden van de deelnemende verenigingen aan de stratenloop, Jolanda Dekker van de RABOBANK en Siem Stoop/Rory Burger van het organiserend comité.

Dit jaar is onze stratenloop wederom niet op de gebruikelijke tweede zaterdag van augustus, omdat dat midden in de schoolvakanties valt maar op 14 juli, één week voor de start van de schoolvakanties in de Noordelijke helft van Nederland.

Wederom dit jaar een 5 km trimloop en een 10 km Wedstrijd/trimloop. De 10 km Wedstrijdloop wordt gesponsord door de RABOBANK onder de naam RABO GOLDEN ONE.
Voor de senioren zijn er op de 10 km leuke geldprijzen te verdienen. Voor de jeugd zijn er fraaie bekers.

Daarnaast dit jaar aan het slot eenmalig de jubileum-estafette van 4 kleine rondes voor bedrijven/straten/clubs/vrienden etc. We hopen hierbij op een grote deelname.

Om 17.00 uur start de eerste jeugdgroep. Voor de andere starttijden, zie bijgaande flyer.
Een ieder kan alvast gaan trainen om op 14 juli de loop tot een goed einde te brengen.
Er zijn inmiddels contacten gelegd met de loopgroep TeamDistanceRunners en andere

Nog meer Algemeen nieuws

Divers programma aan lezingen en workshops op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs

Leeuwarden- De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs staat van woensdag 12 t/m zaterdag 15 december volledig in het teken van het delen van kennis,


Algemeen 03-12-2018

Carnavalsvereniging Meerkoetelaars luidt Carnavalsseizoen ludiek in.

Middenmeer- Nietsvermoedende forenzen wrijven hun ogen uit als ze op de A7 tussen Middenmeer en Wieringerwerf met 130 kilometer per uur langsrazen.


Algemeen 23-11-2018

Vele handen maken licht werk

Wieringerwerf- Buren, vrienden, relaties en familie waren uitgenodigd om de laatste fase van de vervolmaking van een groot waterbassin te realisere


Algemeen 23-11-2018

Startersdag in top-2 provincie startende ondernemers

Uit onderzoek is gebleken dat Noord-Holland stabiel op de tweede plaats staat als het gaat om het aantal startende ondernemers per kwartaal. Alle drie


Algemeen 28-10-2018