TEMPhouse als oplossing

Datum: maandag 18 februari 2019

“Een TEMPhouse is de ideale oplossing voor de huidige problemen op de woningmarkt!”, aldus een enthousiaste Fred van de Vijfeijke. Samen met compagnons Frank en Mark Vlaar runt hij sinds 2017 het bedrijf TEMPsolutions in Benningbroek, dat zich heeft gespecialiseerd in modulaire woningen. Dit zijn compacte, comfortabele en verplaatsbare woonruimtes voor tijdelijke of permanente bewoning.

TEMPhouse

Een TEMPhouse biedt vele voordelen en mogelijkheden, laat Fred weten. “Ze zijn onderhoudsarm, (brand)veilig, betaalbaar, volledig elektrisch, voorzien van alle noodzakelijke aansluitingen en opgebouwd uit hoogwaardige recyclebare materialen. Bij normaal onderhoud kan de woning wel veertig jaar mee.” TEMPhouses zijn er in drie standaardmaten: de gewone TEMPhouse (ongeveer 28 m²), de TEMPhouse Large (ongeveer 36 m²) en de TEMPhouse Optimum (ongeveer 49 m²). “En natuurlijk zijn deze op allerlei mogelijke manieren modulair uit te breiden. Ze kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. We kunnen ze zelfs in een TEMPconstruction plaatsen, waardoor er een woongebouw ontstaat.”

Oplossing voor agrariërs

TEMPhouses kunnen onder andere worden ingezet als zorgwoning, studentenwoning, vakantiewoning, starterswoning of Kangoeroewoning. Fred ziet daarnaast veel mogelijkheden voor agrariërs: “Zij kunnen de TEMPhouses op hun eigen terrein plaatsen en daar hun personeel in huisvesten. Er zijn momenteel bijna geen woningen te vinden voor arbeidsmigranten, maar op deze manier wordt dat probleem opgelost. De tijd dat zij in een caravan moesten slapen is echt voorbij; het personeel wil ook graag fatsoenlijk kunnen wonen en slapen. Een TEMPhouse is daarom een zeer gezonde en duurzame investering in de organisatie en het personeel. En het is natuurlijk altijd handig om de werknemers zo dicht in de buurt te hebben.”

Complete ontzorging

Omdat de TEMPhouses uiterst betaalbaar zijn, hoeft men zich geen zorgen te maken over hoge kosten. Ook met betrekking tot alle andere bijkomende zaken is er geen reden tot ongerustheid volgens Fred. “Wij ontzorgen gedurende het gehele traject. We bieden begeleiding en ondersteuning op alle gebieden, van het aanvragen van vergunningen tot het uitzoeken van het meubilair. De woning wordt geheel compleet afgeleverd. Binnen een half uur na plaatsing en aansluiting is deze al bewoonbaar!”

Altijd welkom

In Benningbroek heeft TEMPsolutions een modelwoning gebouwd, zodat geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen. “Iedereen is uiteraard van harte welkom! Als men van tevoren even belt, kunnen we een afspraak inplannen en hebben we alle tijd voor het beantwoorden van vragen en het doornemen van de mogelijkheden.”

Meer informatie: https://www.tempsolutions.nl.

Nog meer Agribusiness nieuws

Groei: Greenport NHN gaat ervoor

Greenport Noord-Holland Noord (NHN) krijgt in de voor ons liggende decennia nog meer betekenis als voedselschuur, kraamkamer en energiebron, nation


Agribusiness 18-10-2019

Spuitgieten vraagt om uiterste nauwkeurigheid

Van kleine stukjes kunststof weer een halffabricaat of eindproduct maken. Daar houdt Kennemer Plastic Industrie B.V. (KPI) in Wieringerwerf zi


Agribusiness 01-10-2019

Boer Ka


Agribusiness 01-10-2019

Snel, overzichtelijk en eenvoudig in contact komen met de juiste mensen

De zaken gaan goed, er is veel werk, de economie bloeit. Dat vraagt om meer personeel. Ondernemers die wel wat extra handen kunnen gebruiken, lopen er


Agribusiness 01-10-2019