Altijd op de hoogte van het nieuws uit de regio

Prijsvraag: Shoppen in Wieringerwerf

Shoppen in Wieringerwerf

In de Wieringermeer kom je om de zoveel meter agrarische activiteiten tegen. Zo ook hier op de kiek gezet. Voor deze stoere knapen geldt dat de onderste steen boven moet komen en spelen met zand en vormpjes is hun passie. Toch is deze mooie foto niet helemaal authentiek. Een drietal zaken zijn erin geshopt. Als je de verschillen hebt gevonden en deze doorgeeft maak je kans op een fraaie prijs. De prijs dit keer is een cadeaubon t.w.v. € 25,- aangeboden door en te besteden bij de Cultuurschuur. Als extra prijs is dit keer een professionele voetbal door Jaaps Jeans & Sportswear beschikbaar gesteld.

Zo geef je je inzending door: ga naar de site hollandskroonvandaag.nl. Klik op de button Shoppen in Wieringerwerf en vermeld je oplossing. Laat ook je naam, adresgegevens en telefoonnummer achter en wie weet ben je een prijswinnaar. De oplossingen dienen voor 2 februari 2017 binnen te zijn. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.

 

Oplossing en prijswinnaars prijsvraag vorige editie:
De volgende aanpassingen hoorden niet in de foto: de specht, rendier met slee en de zonnepanelen op het dak De prijswinnaar is dit keer geworden: Klaas Visscher uit Wieringerwerf. De Cultuurschuur cadeaubon is inmiddels verstuurd. Van harte gefeliciteerd!
 

Wat is Afrit71 Schagen Vandaag Den Helder Vandaag Hollands Kroon Vandaag